28 Şubat 2015 Cumartesi

◇KÜÇÜK BİR KOZMETİK ALIŞVERİŞİ ◇

Merhabalar:)) Biri ihtiyaç diğerleri de merak alışverişi:)

 Bir ısı koruyucuya ihtiyacım vardı ve bende seçimimi RENE FURTERER thermal koruyucu spreyden yaptım.Ürün 150 ml.Ben indirimli alsamda indirimliyken bile bu boyuta fiyatını fazla buluyorum:( ama ısıdan koruması başarılı.

 Taft saç köpüğü. Daha denemedim. 

 Flormar mağazasından da bu ciciler alındı.Jelly Look serisinden Salmon pink ve Amaranth rengi ojeler.Birde 219 numaralı dudak kalemi.Kalem süper bence.Hem tek başına mat görünüm elde ederek kullanıyorum hemde istersem şeffaf parlatıcıyla birlikte de uyguluyorum.

Golden rose matte velvet rujlardan 03 ve 10 numarasını ne zamandır almak istiyordum.Sonunda kavuştum.10 numaraya hayatımın rengi diyorum:) Çooooook beğendim 10 numarayı ve kesinlikle her renk göz makyajına uyan joker bir renk benim için.Ayrıca yapı ve dudakta duruşu da harika.Daha da almak istiyorum bu seriden.03 ü bu arada pek yakıştırmadım ten rengime ama. Soluk renkleri pek sevmem fakat yinede kullanmak istiyorum 03 ü de.İşte bu şimdilik bu kadar :) Sevgiyle kalın.






























































9 yorum:

  1. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim izleyiciler butonumda problem var galiba ama çözmüş değilim çünki düzeltmeye kalkışınca sorun yokmuş gibi gözüküyor, yani sizi de görmedim izleyicilerim arasında. Size de sevgiler

      Sil
  2. güle güle kullan cicilerini :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlimmm sevgili arkadasim derin ile birlikte 8 Mart icin blog uzerinden bir etkinlik duzenledik.Adi blog kesfi,amaci yeni bloggerlari takip etmek :)) Seni ve bu yaziyi okuyan herkesi davet ediyorum :)
    http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/03/8-mart-blogger-bulusmas-8-march.html?showComment=1425242338879#c5784919680860620048

    YanıtlaSil
  4. Çok Teşekkürler :) tabi gelirim:)

    YanıtlaSil
  5. Canım güle güle kullan aldıklarını. Golden Rose rujlardan almışsın, ben de severek kullanıyorum o seri rujları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim:) ya bende çok seviyorum golden matte serisi rujları

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)