1 Temmuz 2014 Salı

◇Bitirdiklerim◇


Kimler geldiiii hayatımdan kimler geçti.....:))) hi hi hi:))) daha doğrusu kimler değil de bakalım hangi ürünler eşlik etmiş günlere, haftalara.









Gliss sıvı saç kremi, memnundum, şimdi başka bir çeşitini yeni kullanmaya başladım.Aslında uzun bir süre kullanmayı bıraktım, lakin sonunda bu aralar kullanıp bitirdim.Yazısı Burada 
 Gliss Marakeş yağı ve hindistan cevizli şampuan.Çabuk bitiyor, kokladığımda kokusunu hiç sevmedim.Ama yıkadığımda saçlarım miss  gibi koktu.Ayrıca yıkama sonrası bakımlı bir hiss de bırakıyor.Sanırım Marakeş yağından dolayı yağlı değil de nemli , maske yapılmış gibi oluyor saçlar.Çok sevdim bu şampuanı.Diğer şampuan Planeta Organica zeytinli organik şampuan.Yazısı burada

 OTACI ivy kepeğe karşı şampuan.Eşim kullandı.Kokusu güzel değil.Bende bir kere kullandım.Bizde kepek problemi yok ama kötü bir etkisi de olmadı eşimin saçlarına.Otacının ısırgan otlu şampuanı daha çok favorim.






REXONA long lasting protection cotton deodorant.Yazisi burada
 Gohnson's baby bebek pudrası.Kızım için kullandım, yarısı kaldı ve kullanım süresi geçti.Güzeldi, çok hoş kokusu vardı.
Dentalux naneli diş macunu.Bundan hep kullanırız ve memnunuz.
 Oriflame Optifresh kids.Kızımın diş macunu.Güzel beğeniyorum ben.
Diğeri de çok beğendiğim Rusya üretimi olan göz makyajı temizleyicim.Pamuk sütü özlü.Yenisini açtım.

 Guerlain lingerie de peau fondöten. Çoook hayran kaldığım normal ve kuru ciltlilere önerebileceğim harika bir fondöten. Yazısıburada

 Ultra Compact yasemin kokulu ıslak mendili başarılı buldum.Kokusu da çok güzel.Golden rose 71 numara siyah oje.Bitmesine yakın katılaştı kıvamı.Çam ağacı özlü minik aseton.Üffff bi kokladım bayılmadığım kaldı.Temizlemesi güzeldi ama ojeleri.






Ve yine de annemle ablamın bitirdiklerini de ekledim buraya.Bakalım nelermiş;

Faberlic rimel, Önce ablam da annem de beğendi.Fakat çabuk bitti ve gittikçe yapış yapış bir görüntü oldu kirpiklerde.Bence fiyatına göre başalrısız bir rimel.
Dior Miss dior Blooming Bouquet. ♥♥♥evet tüm kalbimle ++++++++++ artı artı artı diyorum.Ablamın olan bu parfümü önümüzdeki yaz ben de almak istiyorum.Daha çok ilkbahara yakışır tarzda müthiş güzel kokuyor bu parfüm.
Estee Lauder Futurist fondöten. Annemindi.Benim de kullanmışlığım var ara sıra:) Yağlı ciltliler uzak durmalı.Çünki aşırı glow  görüntü sağlıyor ama kuru cildiniz varsa beğenirsiniz bence.Ben çok beğendim ve yüzümde müthiş güzel durdu ama yaşıma uygun bir fondöten değil.Kokusu fena kötü.Yüzünüze uyguladığınızda almıyorsunuz kokunu tabi.



Faberlic total anti age Ultra firming gece kremi.Annem kullandı ve çok beğendi.Bir ara bıraktığı için kullanım tarihi geçmiş ve kokusu değişti.Faberlic ürünlerinin çoğunun 18 ay ömrü var.Süresi dolduğunda hemen kokusu değişiyor.
Rusya üretimi markanın duş jeli.Çok hoş mandalina ve qreyfrut kokulu.Diğeri de yine Rusya markası Natura Siberica koruma ve parlaklık vaad eden şampuan.Annem beğeniyor bu markanın şampuanlarını.
Ve yine duş jeli markasının şampuanı.Siyah ekmek özlü.Yağlı saçlara özel.Ablam memnun kalmış.Bourjois deodorant. Ambalaj büyük ama çabuk bitiyor. Kokusu, koruması başarılı.Bende de var farklı çeşiti.
Yeni bir bitenleri yazmak ve görüşmek dileğiyle :) SEVGİLER:)





8 yorum:

  1. Yenilere yer açılsın:)

    Rexona'ları başarılı buluyorum koruma açısından.
    Faberlic henüz denemedim.

    YanıtlaSil
  2. evet evet gelsin acilsin zavalli stoklar:) rexona koruyo evet ama son zamanlarda alerji yapti bende bourjois deolara gectim.Faberlicin basarili urunleri coktur,dus jellerini ve rujlarini dene bence;)

    YanıtlaSil
  3. Şu Rexona deodorantları gittikçe daha çok merak eder oldum. Sonunda deneyeceğim ben de :) Bitenlerin bol olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ettiysen dene bir ara:) inşallah sağ ol güzellik:)

      Sil
  4. Gliss'in Marakesh yağlı şampuanını merak ettim. Burada var mıdır acaba? Hadi gözün aydın, insanlar bir şeyleri bitince üzülür biz stokçular seviniyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardır belki gliss Sevdacım, ben çok sevdim, ilerde tekrar almak istiyorum.Eveeet canım yaaa stoklara baktıkça içim kararıyor resmen:(

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)