28 Mart 2015 Cumartesi

BOURJOIS ◇GLAMOUR CHİC ◇PARFÜM


Sizinle yeni yılda kendime hediye ettiğim parfümümü paylaşmak istiyorum.Bourjois markasının otuza yakın parfümü olsada ben bu sene görmeye başladım Baküde satışa sunulduğunu.Daha önce başka parfümerilerde bulunuyormuydu bilemiyorum.Sadece bu fiyonklu seriden 4 parfümü gördüm satışta ve deneyip Glamour Chic güzelliğini seçtim:) Modern, şık parfüm olarak tarif ediliyor.Pudralı bir koku.Orta ağır olarak buluyorum ben kokuyu. En çok Dior Hypnotic Poison parfümünün yumuşak haline benzetiyorum. Hafifff şekerli gibi ama bunaltmayan.Çoooook kalıcı bir parfüm kızlar.Ben 80 ml boyunu oldukça uygun fiyata aldım.Fiyatı açısından kalıcılığını kıyaslarsam gerçekten başarılı.Hem elbisede hemde ten ve saçlarda kalıcılık çok iyi.Kendisi bir kış kokusu.Vanilya notası baskın.Vanilyalı parfüm sevenler beğenir kesin.Seriden diğer parfümleri de denemek istiyorum.
 Notaları : ilk nota meyve notaları, orta nota pudra ve çiçek notaları, alt nota sandal ağacı, vanilya ve deri.
 Meyve ve çiçek notalarını kesinlikle hissetmedim.Bence alt notalar en çokta vanilya kokuyor buram buram. 

Diğer parfümleride resimde görüyorsunuz:) Nasıl da tatlılar:) Ben seçtiğim Glamour Chic parfümümü çok beğendim. Zaten BOURJOIS markasını  sevdiğimi söylemiştim:) SEVGİLER.



5 yorum:

  1. Banada bugun hediyye etdiler cok ama cokkkk begendim size katiliyorum tatli ama hiccccc bunaltmiyo aksine kokusu insani mest ediyo.bende cok begendim.siz kaca aldiniz benimki hediyye oldugu icin bilmiyorum fiyatini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güle güle kullan hediyeni:) ben Azerbaycanliyim ve türk parasiyla soöyleye bilemicegim malesef ama uygun fiyatli parfüm:)

      Sil
  2. Banada bugun hediyye etdiler cok ama cokkkk begendim size katiliyorum tatli ama hiccccc bunaltmiyo aksine kokusu insani mest ediyo.bende cok begendim.siz kaca aldiniz benimki hediyye oldugu icin bilmiyorum fiyatini :)

    YanıtlaSil
  3. Salam adas menimde adim Guneldi :)
    Menede bu etirden hediyye aliblar ilk defe sixanda cox xosuma geldi hem etiri hem qaliciligi ama sonralar ne qeder sixsamda ne iyi gelmir burnuma nede qalmir halbuki sirin etirlerin qaliciligi cox olur mene Idealdan aliblar siz nece manata almisiniz? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salam Günel:) Adim Gözeldi menim.Men yeni ilde aldim.Tünd etirdi deye artiq isti aylar oldugundan heleliy istifade etmirem.Lakin çox qalici olurdu mende.80ml sin 22 manata aldim sehv elemiremse.Sevgiler Günel:)

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)