26 Kasım 2014 Çarşamba

SONBAHAR-KIŞ BAKIM ALIŞVERİŞİ :)


 Bazen moral alışverişi de yapılabiliyor:) Geçirdiğim bu hüzünlü günlerin ardından.Bu sefer stok çılgınlığı değil de sırf ihtiyaç alışverişi oldu.Aşağıda resmini gördüğünüz ürünlerin ambalajları ne kadar tatlı değilmi?:)))
Rusyada üretimi yapılan bu güzellikler çok çok uygun fiyatlı.Soldan ilk : lor serumu, şifalı bitkiler ve bal katkılı yüz maskesi.İyi yorumlar duydum hakkında ve hemen aldım:)Ayrıca o nasıl güzel bir koku öyle:) Çok sevdim kokusunu.
Diğeri çilekli yüz ve vücut kremi.Yüzümde değil ellerim için ve vücut kremi olarak kullanıyorum.
Bir diğeri de yüz ve göz makyajını çıkarmak için süt.Bal, süt, şifalı bitkiler içerikli.Denedim ve katiyyen gözlerimi yakmadı.Göz çevremi de bir güzel nemlendirdi.

 Onun yanında bulunan, aslında ambalajını tatlı bulup aldığım ürün de saç maskesi.Kırılmaya ve nem kaybına karşı korumalı maske.Kabak yağı, zeytin yağı ve bal içerikli.Maske çok hoş bal ve bitki karışımı gibi kokuyor.

 Ve en son el kremi.Akdiken, Calendula çiçeği ve altınbıyık bitkisi (böyle bir bitki varmış):))) katkılı el kremi şekerli, hoş bir parfum gibi kokuyor.

 Ve 2 ci sırada bulunan üç ürün yine Rusya üretimi olan bir firma.Daha çok eczanelerde rastlıyorum ürünlerine.En çokta şifalı, bitki özlü şampuanlarına.
 İlk olarak çok merak edip aldığım badem yağlı ve pamuk özlü makyaj çıkarma kremi.Kuru ciltlere uygun.Diğer iki ürün yüz maskeleri.İlki besleyici maske olup kuru ciltlerin dostu olan zeytin ve bal içerikli.Tam benim kışın daha hassas ve kuru olan yüzüme uygun.Ama diğerini görevli bana yalnış seçmiş.Halbuki ben söylemiştim cildimin kuru olduğunu.Acelem
 olduğu için hiç bakmadım.Ah bu görevliler.Bazıları gerçekten sinir ediyor.Neyse.Evde baktığımda aslında derin temizleme ve yatıştırıcı etkisi olan maskenin yağlı ciltlere uygun olduğunu gördüm.Beyaz kil, yağ esansları ve çay ağacı özlü.Ve bu maskeler haaaarika kokuyor. Şimdi bakalım daha neler varmış:
 İlk 3 şekerler frambuazlı lip balm.Renkli olsada dudakta belli olmuyor.Harika kokusu var.Diş macunu ve karlı, noelli mumu da kızım için aldım:)

 Planeta Organica Turkısh shampoo. Çok çok övgü alan bu şampuanı deneyip yorumlarımı mutlaka paylaşmak istiyorum.Onun yanında bulunan ürün de body scrub.Kahve kokulu ve müthiş sevdiğim bir koku bu benim.

 Ojesiz olmaz tabi:) Joko ojelerinden soldan BEACH SAND, ASTER, ve FROZEN RASPBERRİS isimli ojeler.İster renk vermeleri, (hemde tek katta) ister fırça, istersede kuruma başarıları benden tam not aldı.
 Ve son olarak Nivea stick deodorant, Paco Rabanne Ultraviolet parfüm ve Avon Little Black Dress parfüm.Avonun bu kokusunu ilk defa denedim ve benim beğeneceğim tarzda bir koku değil açıkçası.Kalıcılığı iyi demiş kimileri ama 15 dakika dayanıyor.Yada benim tenimdemi öyle oluyor bilemedim.Ama günlük olarak kullanılıp bitecek.Paco Rabanne Ultraviolet çok hoş yazlık bir koku.Alıp yaza saklıyorum bende:)İlk başta sevmedim ama yarım saat sonra kolumu kokladım ve o narin kokusuna hayran kaldım.İlkbaharı anımsattı bana.Bu arada Mont Blanc Individuelle kokusu girdi aklıma bu günlerde.Alırsam paylaşırım blogda.Ve yaz için daha bir koku Lanvin Rumeur 2Rose tester almak istiyorum. Hadi hayırlısı.Sizde yeni ne aldıysanız güle güle kullanın:) SEVGİLER♥




8 yorum:

  1. gule gule kullan hepsini :) bu arada izleyici gadgetinda bir sorun var sanirim uye olamadim. banada beklerim www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) tabi gelirim:) hemen bakalım neden böyle sorun oldu.

      Sil
  2. Merhaba, güle güle kullanın aldıklarınızı :) Blogunuza üye olmak isterdim ama sanırım gadgetta bir sorun var, sizi google + tan takibe aldım. Blogumu yeni açtım, bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkürler:) baktım sorun yok gibi gözüküyor ,ama bilemiyorum neden böyle olduğunu

      Sil
  3. Ben de takibe alamadım ne yazık ki. Ama ben de sizi bloğuma davet ediyirum. Gadget acilinca haber verin lutfen. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok Teşekkürler :) ayarlardan baktım sorun yokmuş gibi gözüküyor.Neden böyle oldu anlayamadım.Tabi gelirim:) davetin için çok sağol;)

      Sil
  4. Güle güle kullan canım hepsini, çok güzel şeyler almışsın :)

    YanıtlaSil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)