7 Şubat 2014 Cuma

BiTiRDiKLERiM


 Evet yine bir çöp posetinden kurtulduuuum:) bakalim neler bitmis:toplu görüntü


Otaci sampuan:çok begendim, yaglanmaya meyilli saçlarimda farkini hemen hissettirdi.Yeniden sans verilmesi gereken güzel bir sampuan.Yesil olan büyük kizimin, sari sampuan da küçük yaramazin.ikisi de hafif, kokusu yapisi güzel bitki agirlikli sampuandi.
 Digeri de saç boyasinin içinde bulunan harika bir bakim balsami.Sanirim her kes boyalardan çikan kremleri çok begeniyor.


Faberlic bioeffect serisinden gece kremi.Gördügünüz üzre içinde az kalmis.Son kullanma süresinin dolmasina çok az kalmis kokusu degisti.Öyle pek aman aman bir krem degil.Tüm cilt tipleri için uygun yaziyor ama yagli ciltliler uzak durmali.Parlama yapiyor.Yine faberlic bioeffect serisinden kuru normal deri tipleri için gündüz kremi.Bu güzeldi.Ayrica bu serinin kokusu harika.                                        Glysolid gliserinli krem.iste benim soguk aylarda vazgeçilmezim.Bunun yazisini ayrica yazmam lazim.Ellerinde fazla kuruluk, hassaslik olanlar bunu mutlaka denemeli.Yapisi kati oldugundan geceleri kullaniyorum.

 Gördügünüz bu rujlar da çöpe gidiyor malesef.Flormar selection serisinden 15 numarali çok sevdigim ruj iyi kosullarda saklamama ragmen bir tuhaf kokmaya basladi.Ama çok güzel  bir rengi vardi.Diger ikisi oriflame pure color rujlardan nude pink ve vintage rose.Oriflame rujlari çok begeniyorum.Kaliciliklari orta olsada renk vermesi ve dudagi kurutmamasi açisindan.Fakat pure color serisinden bir daha asla ruj almam.Süresinin dolmasina 2 yil varken bunlar çok kötü kokmaya basladi.Ambalajlari da çok siradan ve sürdügünüzde saga sola egiliyor.  











 Nivea pearl&beauty sabun.Harika kokuyor ama nemlendirmesi az.Blend a med hariç diger dis macunlarini çok begendim.


BURADA OJENiN dedigim kötü, bulanik yapisi
 Mors ve ultra compact islak mendiller.Ortalama ikisi de .Pek sevmedim,sevmedim.                                            Ados oje.Rengini pek sevdigim, fakat aldigim günden içinde gözle görünen baska renk karisimlari beni acaba bozuk mu diye düsündürdü.Flormar 382 numara ojem de kuzenimin hediyesiydi.Bol bol kullandim ve rengini sevdigim için bulursam alirim.Harika bir koyu pembe.Artik yapisi katilasti.Lakin bitmesine de çok az kaliyordu.Golden rose fantastic color 124.Bu da ablamin hediyesi.Yarisindan fazlasini kullandim.Artik bozuldu.Digeri de flormar.Bu bozulmadi, hos bir koyu bronz renkte.Kapagini açtim geçenlerde ve bir daha kapanmadi:)
 Bunlarda ablamin bitirdikleri.Zen parfüm ve Art vizaj oje.Oje tamamen bitti.Çok çok güzel bir oje.Parfümün yazisi var blogda.
Simdilik bu kadar.Sevgiler♥
















7 yorum:

  1. Dünyayı bitirmişsin Güzel! :)

    YanıtlaSil
  2. Rujların koku verdiğini söylemeniz iyi olmuş bende ona göre alrm artk :)
    Bana da beklerim http://mineeegunaydin.blogspot.com.tr/ :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cani çok kötü kokuyorlardi, tavsiye etmem, gelirim tabi:)

      Sil
  3. Ne çok şey bitirmişsin. otacı şampuanı ben de kullanmıştım. ama saçımı karıştırdığı için bırakmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanirim ilk kullandigimda benim de sacimi karistirmisti,ama sonradan olmadi boyle bi sey.cok memnun kaldim:)

      Sil
  4. Glysolid markalı bu kremi galiba yurtdışından temin ettiniz? Benimde kullandığım bir krem dediginiz gibi vücudunda kuruluk hassaslık sorunları olanlar için çok iyi bir ürün. Türkiye'de satıldığını gördüğümde şaşırmıştım ve ayrıca sevindim.

    YanıtlaSil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)