28 Kasım 2013 Perşembe

*ALiSHVERiS FABERLIC*

Faberlic alishverisimle karshinizdayim:)                             
Gecen hafta verdigim siparishim dun elime gecince cok sevindim.Cunki hepsini pek bir begendim:)
iki tane Bioeffect serisinden olan yuz yikama jeli annemin siparishi.Ben de begenerek kullaniyorum aynisindan.Solda gormush oldugunuz fari cok sevdim.Veee ambalajina hayran kaldigim ruj,onun yanindaki lipgloss da ister kokusundan isterse de yapisindan dolayi benden tam not aldilar.Kahve renkli tonda olan bu sirin far da ablama.Harikaymish.Kendime de almayi dusunuyorum bir dahaki sefere.
Rujun rengi boyle.Ba-yil-dim:)Lakin bekleyip yazin kullanicagim.Yaza yakishir renk cunki.Hepsini tek-tek yazacagim.Ben bu alisverisimden memnun kaldim.Sizlere de gonlunuzce olan alishverishler dilegimle sevgiler...

VIVIENNE SABO CHARME DE VOUS RUJ

Selamlar hepinize kizlar.Bahs edecegim bu rujumu yapisindan dolayi çok seviyorum.Vivienne Sabo fransiz markasi ve çoook uygun fiyatlariyla tüketiciyle bulushuyor.Shimdiye kadar bir rujunu ve bir lipglossunu aldim. Ozellikle ambalajlarini cok zarif buluyorum.Lipglossu da burada guzellekozmetik.blogspot.com/2013/06/vivienne-sabo-lip-gloss_9.htmltanitmishtim.
Nemlendirme özel-




ligi olan rujun sürümü de gayet rahat.Çizgilere dolmuyor.Kokusu da mükemmel.Çok zarif bir parfüm kokusu lakin hiç rahatsiz etmiyor.Ustelik kaliciligi da gayet iyi.Bendeki 102 numara.Bu markanin far bazini ve rimellerini de merak ediyorum.Yeni yil serisindeki alligin tasarimini çok sirin buldum.Almak istiyorum.Ruju aldiktan sonra evde farkettim ki,aslinda bu esmer bayanlara özel.Üzerinde de öyle yaziyor.Yani seride hem açik tenlilere hem de koyu tenlilere uygun rujlar var.Rujun alt tonu soguk renk ve ben de açik tenli oldugumdan açikçasi kendime yakishtiramiyorum.Çok sevdigimden kullanmaya devam edecegim:))
Eger siteye göz atmak istersenizhttp://viviennesabo.com/ buraya alalim sizi. Sonuç olarak dudagimi kurutmayan rujumu çok sevdim ben.Ya siz? Begendinizmi?Sevgiler:))




gorseller http;//viviennesabo.com
Ozellikle pudranin ambalaji harika diyorum.
Rimeli almak istiyorum.Firca sheklini sevdim.
http;/viviennesabo.com
http://viviennesabo.com/
bu alligi cok merak ediyorum.2014 koleksiyonundan.Bunun zarifligine bakarmisiniz:)

Bunlar 2014 koleksiyonu.Koleksiyonun ismi *CAMEE*
http:/viviennesabo.com/

Farlar da cok zarif.
http:/viviennesabo.com/

22 Kasım 2013 Cuma

*YENi OJELER*

Yeni ojelerim bunlar.Hepsini de çok sevdim.Tirnak süsúnü de tabi :))
Pastel 56 numara,golden rose paris 238 num,golden rose jolly jewels 101.





18 Kasım 2013 Pazartesi

GUNUN MAKYAJI

Selamlar herkese.Bloga ilk kez resmimi koyuyorum.ishte ben ve aceleye gelen makyajim.Çok çabuk hazirlandim ve elime ne geçtiyse plansiz,programsiz bu makyaji yaptim ishte.Umarim begenirsiniz:)                                                                                      
KULLANDIGIM FAR ORIFLAMEDEN.SAG TARAFTAN EN SONUNCU RENK.


Kullandigim ürünler:
FLORMAR ALLIK,ORIFLAME RIMEL 2FX ,GÖZ KALEMI BELL,FONDETEN GUERLAIN LINGERIE DE PEAU 02 BEIGE CLAIR,:Kapatici oriflame GG serisi luminous adaptive concealer,ruj burada tanittigim rengini cok begendigim rujum.



16 Kasım 2013 Cumartesi

*SON BAHARI SEVIYORUM-MiM*

Merhaba arkadaslar.Bu gunlerde bloga vakit ayiramiyorum malesef.Ama coook ozluyorum.Guzel bir mim var yine.Biricit canim beni mimlemish.Tesekkurler,hem de kocaman kendisine:)


  1. Son baharda en sevdigin shey,sheyler neler?  Kilo aldirsada hamur ishleri,romantik muzikler dinlemek,alishverish yapmak.Nedense hep sonbaharda deli gibi kozmetik alishverisi yapmak istiyorum.

2. Sonbaharda en sevdigin kiyafet?    rahat,mini duz elbiseleri,deri ceketleri ve tabi ki de kabanlari tercih ederim. 
3. Sonbaharda makyaj trendin?         hafif koyu bordo far renkleri ve alligi bir az bol severim.Ve tabiki bir oje sever olarak koyu ojeler.Canim pastel 11 numara ojem mesela:) 
4.Sonbaharda sevdigin yemek,icecek?                      Soyledigim gibi hamur ishleri ve hic mevsim fark etmez cay.
5.Sonbaharda bashlayan TV dizilerden bekledigin hangisi?
Dizi seyr etmiyorum artik desem yalan olmaz ama calikushunu ara-sira izliyorum.
6.Sonbahar gelenegin nelerdir?       geleneklere ben kuseli  coooook oldu:))                                   Ben mimleri cok seviyorum.Seven,begenen her kes yapsin:)

6 Kasım 2013 Çarşamba

EKiM FAVORITES

Aslinda bu yaziyi ben 31 ekim hazirlayip yayinlamishtim.Lakin dün baska taslagi silmek isterken ekim favorileri postumu sildim.Hadi bir kere daha yayinlayalim o zaman.

EYELINER FLORMAR DIP LINER,MASCARA MAYBELLINE,CONCEALER 
FLORMAR,GÖZ KALEMi BELL,RUJ FABERLIC,DiGER ALTiN RENKLi AMBALAJDAKi RUJ MAX FAXTOR,PARFÜM AVON INCANDESSENCE.  

EKiM AYI EN ÇOK BUNLARi KULLANDiM.RUJLARI PEK Bi SEVEREK TABi Ki.CiLDiM EKiMDE HASSASLASHTi NEDENSE.O YÜZDEN KREM DAHiL HiÇ BiR YÜZ ÜRÜNÜ KULLANMADIM.
HEPiNiZE SEVGiLER...

SAÇ BAKiMi #5 ORIFLAME SUNFLOWER &BLUEBERRY SHAMPOO

Selam kizlar.Bu ara sampuanimla bashim dertte.Neden soracak olursaniz nedeni shu.ORIFLAME NATURE SECRET organic sampuan.Kendisi boyali saçlar için.Ben katalogda bakarken kokusunu çok begenmishtim ve sirf bu yüzden aldim.Oysa ki saçlarim boyali degil.Belki de boyali saçlar için oldugundan bana iyi gelmemishtir bilemiyecegim.En büyük sorunu yikarken saçlarimin ashiri dolanmasi.Sonrasinda mutlaka saç kremi ya da maske kullaniyorum.Kapagini açarken tirnagimi kirmamaya özen gösteriyorum:) cunki bir az zor aciliyor kapagi.Ama inat ettim ya kullanip bitirecegim:)Verdigi yumusaklik, temizlik iyi.Ama parlaklik orta derecede.Sivi jel yapida.iyi köpürmesi için bolca dökmek lazim.Bir de bi shey duydum.Organik sampuanlar saçlari yikarken dolashik yapiyormush.Ne kadar dogru bilemecegim.Ayçiçek ve yabanmersinli bu sampuandan açikçasi memnun kalmadim kizlar.Bu arada bash derimde acayip kashinma geri döndü.Önere bileceginiz sampuan ve.s.saç ürünü  varsa(eczane ürünü olursa memnun olurum) yorumlarinizi bekliyorum.HEPiNiZE SEVGiLER...