28 Kasım 2013 Perşembe

VIVIENNE SABO CHARME DE VOUS RUJ

Selamlar hepinize kizlar.Bahs edecegim bu rujumu yapisindan dolayi çok seviyorum.Vivienne Sabo fransiz markasi ve çoook uygun fiyatlariyla tüketiciyle bulushuyor.Shimdiye kadar bir rujunu ve bir lipglossunu aldim. Ozellikle ambalajlarini cok zarif buluyorum.Lipglossu da burada guzellekozmetik.blogspot.com/2013/06/vivienne-sabo-lip-gloss_9.htmltanitmishtim.
Nemlendirme özel-




ligi olan rujun sürümü de gayet rahat.Çizgilere dolmuyor.Kokusu da mükemmel.Çok zarif bir parfüm kokusu lakin hiç rahatsiz etmiyor.Ustelik kaliciligi da gayet iyi.Bendeki 102 numara.Bu markanin far bazini ve rimellerini de merak ediyorum.Yeni yil serisindeki alligin tasarimini çok sirin buldum.Almak istiyorum.Ruju aldiktan sonra evde farkettim ki,aslinda bu esmer bayanlara özel.Üzerinde de öyle yaziyor.Yani seride hem açik tenlilere hem de koyu tenlilere uygun rujlar var.Rujun alt tonu soguk renk ve ben de açik tenli oldugumdan açikçasi kendime yakishtiramiyorum.Çok sevdigimden kullanmaya devam edecegim:))
Eger siteye göz atmak istersenizhttp://viviennesabo.com/ buraya alalim sizi. Sonuç olarak dudagimi kurutmayan rujumu çok sevdim ben.Ya siz? Begendinizmi?Sevgiler:))




gorseller http;//viviennesabo.com
Ozellikle pudranin ambalaji harika diyorum.
Rimeli almak istiyorum.Firca sheklini sevdim.
http;/viviennesabo.com
http://viviennesabo.com/
bu alligi cok merak ediyorum.2014 koleksiyonundan.Bunun zarifligine bakarmisiniz:)

Bunlar 2014 koleksiyonu.Koleksiyonun ismi *CAMEE*
http:/viviennesabo.com/

Farlar da cok zarif.
http:/viviennesabo.com/

4 yorum:

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)