5 Kasım 2014 Çarşamba

BOURJOİS HEALTHY MİX RADIANCE REVEAL FOUNDATION

Kasım ayının ilk yazısından merhaba herkese:) Aylardır severek kullandığım fondötenim konuğumuz bu gün. Sevenleri çok malumunuz.Kokusu, yapısı yüzüme verdiği sağlıklı parlaklık bu fondöteni gün geçtikçe daha da sevdiriyor bana.Kokusunu bilenler bilir zaten harikaaa meyve kokusu.Fruit therapy kısmına gelirsek elma, kavun ve diğeri de şeftali yoksa kayısı mı çıkartamadım:))))işte bu 3 meyve.Galiba bu 3 meyvenin cildimize bu fondötenle birlikte vereceği fayda masalları vaad ediliyor ama orası tartışmalı.Fondötenin cilde her hangi bir faydası olacağını düşünmüyorum açıkçası.Fakat kabus fondötenler var ve rüyaaa gibi olan fondötenler var:))Tıpkı healthy mix radiance reveal gibi:) Benim rüyaaa fondötenim:) bendeki tonu 51 LİGHT VANİLLA.


 Cilt rengimle bire bir uyuyor.Çok güzel glow görüntü elde ediyorum.Aslında bu fondötenle yapılan bir çok makyajım var ama :((malesef buraya yüklediğimde resimler bulanık, soluk ve olduğu gibi gözükmüyor:(Sırf bu yüzden elimde olan farların gözümde uygulamalı postlarını yapamıyorum.Çünki farları da fotoğrafladığım zaman istediğim sonuç çıkmıyor.Neyse dönelim konumuza.Benim cildim kuru.Kuru ciltler bu fondöteni kullanmışsa benim gibi sevmiştir diye düşünüyorum.Öyle ki, hiç çizgilere dolmadan gayet kolay hem elimle, hem süngerle güzelce uyguluyorum.Bittiğinde tekrar almayı düşünüyorum.İnşallah Türkiyede olduğu gibi kaldırılmaz Bourjois Baküden:(Çok üzülürüm.Yazın da 1 2 3 perfect CC kremini severek kullandım.
 İşteee söyleyeceklerim bu kadar kızlar:) Sevgiyle kalın:)

2 yorum:

  1. Cildim normalden yağlıya dönük ama yine de mat fondötenlerden çok glow bitişlileri seviyorum. Merak ettim ama senin de yazdığın gibi biz de yok Bourjois :( Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler canim:)bence yagliya dönük ciltlerde kullana bilir bu fondoteni.çunki fazla paril paril yapmiyor cildi.yani tam ayarinda bir görüntü oluyur.

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)