7 Aralık 2013 Cumartesi

*BITIRDIKLERIM*

*toplu halde*
Bitirdiklerim yazilarini cok severek okumakla yetinmemek lazim degilmi kizlar?Aldiklarimizi tuketip,stoklarimizi de elden gecirelim:)Bu arada benim gibi stok yapanlara da kolay gelsin.Hiiiic iyi bi shey degil.Umarim bu yil daha akillica davranirim.Shimdi gelelim neler bitirmishim;
  • orifalme nature secrets serisinden yaban mersinli&aycicekli sampuan.ilk kullanimda memnun degildim,sonra memnundum,sonda yine degildim.Burada
  • Le petit marseiliais karite ve bal ozlu sampuanim.Bu markanin baska iki tane daha sampuanini denicegim.Cok sevmishtim. Fakat cabuk bitiyor. Yazisi icin tik .
  • Ve Rusya uretimi olan kizimin sampuani.Bitki ozlu cooook guzel bir sampuan.
 Bunlar da hem kizimin hem benim ishime yarayan islak mendiller ishte.Morstan pek memnun kalmadim.Trash kolonyasi gibi kokuyordu .

                                                                                                        
Lady s.s. deodorant.Yazisi burada. Dish macunlarindan da pek memnun kaldim.Ustelik naneli.EEE daha ne olsun.Naneli fresh dish macunlari tam benlik.                                                 
Faberlic beauty cafe portakal ve cikolatali dush icin scrub.Coook sevdim ,begendim.indirime denk gelmedi bi turlu .Yine alinir.yazisi burada.Digeri LUKSJA watermint&  lemongrass cok cok ferah,banyo sonrasi yumushacik bir cilt saglayan dush jeli.Coook sevdim coook:)
Orifalme el kremi...aaaaa yok yok losyonu mu deseydim.Hayatimda gordugum en kotu el kremim.Hic sevmedim.Suresi dolmadan bozuldu.Renkledigim yere kadar kullandim ama.Digeri de SPARKLE IN PARIS serisinden shimmering body lotion.icinde kucuk simleri var.Hangi akla hizmet aldim bunu ben?Acildiktan sonra 1 yil kullanim suresi var ama daha 1yil olmadan kokusu tuhaflashti ve resmen dopdolu.3 kez kullanmishimdir.Bozuldu artik git bi daha gelme mumkunse.
Allik fircasi.idare etti ama artik kullanmak istemiyorum ve vedalasiyoruz.Flormar long wearing seriden 22 numara ruj .Harika,tam yaza uygun cok guzel bir renk.3 yildir benimleydi artik atiyorum.Kokusu kotu olsa da gorursem alirim.Flormar stick kapatici.02 ivory rengi bendeki.Artik likit kapaticilar kullaniyorum bunun da suresi doldu gidiyooor.Fena degildi,orta karar bir urun.Helen harper disk pamuklar.Pamuk ishte.Maybelline ailesinin 3 uyesi.BB kremin icinde 2 kullanimlik falan kaldi.Sevdim diyebilirim.Rimeller de orta ozellikte benim icin.6 ayi doldurdular ,fazla fazla da kullandim.Ama 6 ay gectiyse atmak lazim.                                                                

shimdilik bu kadar.Sevgiler...

20 yorum:

  1. Ooo baya şey bitmiş ben böyle biriktirip fotoğraflayamıyorum maalesef bitenleri atıyorum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sonunda kurtuldum çöp torbasindan.Bende hemen atmak isterdim canim ama böyle postlari yazmasi da okumasi da keyifli:)

      Sil
  2. Canım maybelline rimeller cok hoslar fiyatlarına oranla. siyah kaplı olan benim ilk maskaram ve ondan cok memnundum.Fakat silikon uclu rimelleri kesfedince bunlarıjn pabucunu dama attım :) Ne guzel birsuru sey bitirmişssin canım. Aynı performansı kendimden de bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bekliyorum ozaman senin bitenleri hevesle okumayi.Evet fiyat performans olarak iyiler.Tesekkürler canim:))

      Sil
  3. Oriflame'in o el kreminden bende de var ama henüz açmadım, sen ktöü diyince üzüldüm bak :( Bir de likit kapatıcı kullanıyorum artık demişsin, bana da önerebileceğin bir kapatıcı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El kremi gibi degil canim.Çok sivi,losyon gibi.ben shu an Oriflame Giordani gold serisinden adaptive luminous concealer kullaniyorum.Kapaticiligi orta ama yapisi verdigi aydinlik görunum super.Bitince alirim.çizgilere de dolmuyor.Eger fazla sorunlu göz altin yoksa dene canim:)

      Sil
    2. Malesef baya koyu gözaltlarım var canım :( İyi bir şey almak istiyorum ama fazla bir bütce de ayıramam sanırım...

      Sil
    3. bende koyu degil de mor gibi.açik tenlilerin sorunu:(ama fondetenle hallediyorum.

      Sil
  4. Maybelline rimelleri bende seviyorum canım .Altı aydan sonra dediğin gibi atmakta fayda var .Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  5. Evet canim atmak lazim.gözler önemli.Sana da sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Ben Oriflame ürünlerini hiç kullanmadım. Sen memnun musun ? Bu arada ne çok şey bitirmissin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oriflame artik shansa kalmish.bazi urunleri cok guzel,bazilari beklediginin kadar olmuyor.rujlarini tavsiye ederim.cok seviyorum ben.parfumlerinin pahali olanlari guzel.ama eskiden cok iyi serileri oluyodu.

      Sil
  7. Bir sürü şey bitirmişsin ne güzel :) Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canim zar-zor bitiyor ama.sen de oje konusunda basharilisin.darisi benim de bashima:)

      Sil
  8. ne keyifli bir yazı olmus :)

    YanıtlaSil
  9. Stick kapatıcıları ben de nedense hiç kullanamıyorum. Yüzümü ağırlaştırıyorlar gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de cildim hassas diye uyguladigim zaman sevmiyorum.

      Sil
  10. flormarın ruju ne kadar hoşmuş, maybelline rimelin hacim ve uzunluk vermesi nasıl? ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin. Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet rengi cok hosh.rimelin performansi tabi ki kirpiklere gore degisir.hacim degil de uzunluk vermesi iyi.evet gelsin yeniler de elimi hafif tutmaliyim:)

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)