15 Ağustos 2013 Perşembe

FABERLIC & ORGANIC SHOP BODY SCRUB

Oncelikle kisaca tatilden bahs etmek istiyorum.Aslinda on gunluk planliyorduk ama 8 gun tatil yaptik.Gittigimiz yer AZERBAYCANIN cok guzel bir bolgesi Xacmaz sehriydi.Gercekten burada harika resimler paylashmak isterdim ama fotolarin kalitesi malesef iyi
degil.sadece bu iki guzelligi seyredelim.Shimdi gelelim konu bashligimiza.Coooook,coooook sevdigim iki body scrubdan bahs etmek istiyorum.Once faberlicten bashlayalim;kendisi icinde kucuk kum gibi tanecikleri bulunan cikolata ve portakal kokulu bir scrub.Gercekten verdigi yumusaklik bir harika.hele kokusu.Shasen ben bayiliyorum.Aslinda bir kac kere kullanimlik kaldi ama indirimde olursa mutlaka almayi dusunuyorum.
Gelelim ikinci (bunu Faberlicden daha cok seviyorum ama)scrubimiza;Organic Shop CHOCO&SUGAR.Organic kakao yagi ve iri tanecikli seker iceriyor bu tatlicik.Gercekten kizlar actigimda yememek icin kendimi zor tutuyorum.Ama soyleyelim bu yemek icin degil yikanmak icin:)he he. Nefissss kakao kokuyor.Sekerleri sert ama yikadiktan sonra yumushacik bir ciltle karshilashiyorsunuz.Yani deriniz hic tahrish olmuyor.ORGANIC SHOP un bir suru scrub cesitleri mevcut.Genelde urunleri cok seviliyor.Bende sirasiyla denemek istiyorum.Ayrica SLS,PARABEN,SILICON da icermiyor.Benim bu scrub ashkim bitmez.Bunlar bittikden sonra yeni scrub aryishlarim olacak ama organic shoptan kesinlikle.Bir de bu kakaoludan vazgecmeyi dusunmuyorum.

3 yorum:

  1. cok güzel görünüyolar canım nerde satılıyo bunlar denemek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben Faberlic kozmetik seviyorum. Bu marka Türk pazarında yeni bir marka ve az bilinen. Ama bu kozmetik gerçekten çalışıyor ve uygun fiyatlı. Faberlic ve ürünleri hakkında burada bulabilirsiniz: http://faberlicturkey.blogspot.com

      Sil
  2. Selincim Faberlic Turkiyede yeni sanirim.Rus markasi.arastira bilirsin.ORGANIC SHOP ise bize Azerbaycana Rusyadan geliyor.Turkiyede varmi bilemiyorum.Ama bulursan F aberlic urunlerini dene derim.Kozmetik degil de bakim urunleri cok guzel.

    YanıtlaSil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)