8 Eylül 2013 Pazar

DiOR ASKiNA:)

Dior benim en sevdigim iki lüks markadan 2-cisi.(ilki Guerlain.Nedense Dior yazisi bile hayran kalmama yetiyor.Öyle çok sevdigim lüks marka dedigime bakmayin siz.Mesela ben parfüm söz konusu olursa gider alirim bu markalardan.Amaaa o kadar parayi ruj,far ne bileyim ivir zivira vermem.Ha belki dogum günümde kendime jest olsun diye bir çilginlik olur ama yani kizlar çok uygun fiyata da rujlar,farlar dolu etrafimiz.Neyse konumuz parfüm.MISS DIOR CHERIE LEAU EDT.Kendisi dogum gunu hediyesi.ilk kokladigimda ay hiç benlik degil dedim.Uzun bir süre kaldi öyle hiç kullanmadim ve diger parfümlerimle devam ettim.Sonra bir basladim buna ne sevdim ,ne sevdim:)Bu yaz hep kulllandim.Saf,temiz,masum bir kokusu var.Ben hafiften sabunumsu diye tabir de ederdim.Kaliciligi az.Açik tenlilerde süper durur.Zaten MISS DIOR larin sishe dizayninin hanimefendi durushuna hìç bir sözüm yok.Üst nota:portakal.Orta:gardenya,Alt nota:misk.Bir shey fark ettim gardenya notali parfumleri seviyorum ben.içinde seftali,pembe biber,portakal çiçegi olanlari da.Simdi de Givenchy play kokusuna taktim.Bir ara parfumeride denedim aklimdan çikmiyor.Evet canlar artik Dior hanimefendiyi dinlendirip öbür yaza kadar rahatsiz etmemeyi düshünüyorum.Sizin bu yaz favori parfümünüz hangisiydi?SEVGiLER . .

10 yorum:

  1. genelde parfüm alırım ama öyle hiçbiri açılmadan durur:) bu yaz 3 parfüm aldım.ama favorim marc jacobs daisy. Ama onu da çok kullanmadım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marc Jacobs hiç denemedim.Ama daisyi merak ediyorum.Neden kullanmiyorsun acaba?bunaltiyormu çabuk.eskiden bana öyle olurdu.neyse geçip gitti.

      Sil
  2. Kokusunu merak ettim hem bunu hem Play'i denemeliyim :)

    YanıtlaSil
  3. dene bence de.yalniz play bashka bi shey ya.

    YanıtlaSil
  4. Mimlendin! :))

    http://tutumlupudriyer.blogspot.com/2013/09/mimlendim-vol-2.html

    YanıtlaSil
  5. Ben bir parfüm hastasıyım, bu aralar avon çeşitlerine takılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. avondan bir parfumum mevcut.kalici degil ama malesef

      Sil
  6. ya nekadar tatlı bi görüntüsü var ben kullanmaya kıyamam bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canim yaaa. zaten saklamak istiyorum sishesini.

      Sil

Sözler gönüle akar gider:)Bir de güzel yorumlariniz beni nasil sevindirir:)Parmaklariniz yorulmasin:)