28 Mart 2015 Cumartesi

ORİFLAME DISCOVER PARİSİAN DELİGHT BODY SCRUB

Bitmeye doğru yüz tutan banyo ürünüm bu günkü yazı konuğum.
Lavanta ve vanilyalı gördüğünüz üzere.Keskin lavanta kokusuna sahip ve vanilya kokusu hiç hissetmedim.İçindeki tanecikler küçük.Köpürmesi başarılı ve kokusu banyodan sonra da çok kalıcı.Açıkçası bu kadar beklemiyordum kokusunun parfüm gibi tende kalmasını.Çünki duş jelleri ve.s banyo ürünleri genelde uçup gider bir süre sonra.İlk başta kokladığım zaman bunu kesinlikle kullanamam kokusu çok ağır demiştim.Ama kullandıkça sevdim.İlkbahar parfümleri gibi çiçeksi çiçeksi kokuyor.Oriflame Discover Parisian Delight serisinde hatırladığım kadarıyla duş jeli, bendeki bu scrub ve sabun bulunuyor.
 

BOURJOIS ◇GLAMOUR CHİC ◇PARFÜM


Sizinle yeni yılda kendime hediye ettiğim parfümümü paylaşmak istiyorum.Bourjois markasının otuza yakın parfümü olsada ben bu sene görmeye başladım Baküde satışa sunulduğunu.Daha önce başka parfümerilerde bulunuyormuydu bilemiyorum.Sadece bu fiyonklu seriden 4 parfümü gördüm satışta ve deneyip Glamour Chic güzelliğini seçtim:) Modern, şık parfüm olarak tarif ediliyor.Pudralı bir koku.Orta ağır olarak buluyorum ben kokuyu. En çok Dior Hypnotic Poison parfümünün yumuşak haline benzetiyorum. Hafifff şekerli gibi ama bunaltmayan.Çoooook kalıcı bir parfüm kızlar.Ben 80 ml boyunu oldukça uygun fiyata aldım.Fiyatı açısından kalıcılığını kıyaslarsam gerçekten başarılı.Hem elbisede hemde ten ve saçlarda kalıcılık çok iyi.Kendisi bir kış kokusu.Vanilya notası baskın.Vanilyalı parfüm sevenler beğenir kesin.Seriden diğer parfümleri de denemek istiyorum.
 Notaları : ilk nota meyve notaları, orta nota pudra ve çiçek notaları, alt nota sandal ağacı, vanilya ve deri.
 Meyve ve çiçek notalarını kesinlikle hissetmedim.Bence alt notalar en çokta vanilya kokuyor buram buram. 

Diğer parfümleride resimde görüyorsunuz:) Nasıl da tatlılar:) Ben seçtiğim Glamour Chic parfümümü çok beğendim. Zaten BOURJOIS markasını  sevdiğimi söylemiştim:) SEVGİLER.



24 Mart 2015 Salı

BOURJOİS EFFET 3D VOLUME&SHİNE ELİXİR LİPGLOSS

Selamlar olsun Azerbaycandan kızlar:) Bloğa doğru dürüst neden yazamıyorum ben tenbel:(hadi ilkbahar da geldi madem Nevruzumuzu da kutladık umarım bloğuma da gün yüzü doğar:)Bahsetmem gereken konu bir lipgloss. Sevdiğim marka olan bourjois bu tatli parlatıcıyla beni nasıl sevindiriyor bir bilse:)


En çok siyah farla yaptığım makyajlarda beğenerek sürüyorum.Aslında açık ten rengine sahibim ve böyle renklerin tenimi soluk gösterme ihtimali büyük. Ama bu lipgloss dediğim gibi koyu göz makyajıyla uyguladığım zaman durumu kurtarıyor.Yapış yapış değil, kolay sürülüyor ve şekerli bir kokusu var.İçindeki ışıltılarıda pek seviyorum:)

Numara 33 brun poetic. Verdiği volume orta diyebilirim.Parlaklık çok güzel ve kalıcılık 10 üzerinden 6. Ürün 5.7 ml.
 Şimdilik bu kadar.Sevgiler ♥Yine bourjois alışverişi yapmak çılgınlığım tuttu:)) bakalım neleri gözüme kestiririm bu sefer:)

12 Mart 2015 Perşembe

YENİ ALDIĞIM ORİFLAME THE ONE 5-IN-1 COLOUR STYLIST RUJLARIM:))

Selamlar güzellikler:) Yeni aldığım The One serisinden olan rujlarımı görmeye ne dersiniz?
Renklerden Garnet attraction ve Catwalk pink rengi neredeyse aynı.Fakat garnet attraction bir ton koyu.Refined mauve rengi daha çok sonbahara yakışan renk diye düşünüyorum ve önümüzdeki sonbaharda makyajlarımda kullanmak için sakladım:) Red haute couture çok ilginç bir renk.Kırmızı desen değil, bordo desen oda değil ve bazen koyu kahve tonlu bordo gibi de duruyor ama tam olarak öyle de değil:)) Beige collection ise tam bir ♥♥♥ Çooooook beğendim ve sevdim bu rengi.Tabi catwalk pink renginide.Bu ikisi favorim oldu.Daha sonra zaten detaylı yazmak istiyorum rujları.Gördüğünüz gibi krem yapıda.
Aşağıda kodlarını da göre bilirsiniz:) Dediğim gibi daha sonra dudakta uygulayıp yazmak istiyorum.Şimdilik bu kadar :). SEVGİLER.