6 Ağustos 2014 Çarşamba

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR Lipstick 720 SCARLET GHOST


 Merhaba güzellikler:) Bu ruju annemle birlikte seçip anneme aldık.Ben kendi ten rengime koyu buluyordum açıkçası.Ama dün denedim ve aslında bana da yakıştığını gördüm.Aslında esmer tenlilerde güzel durur diye düşünmüştüm.Açık tenli olduğumdan koyu rujları sürerken çekiniyorum.Fazla dikkat çekiyor diye.Bu rujun başka bir rengi bende de var.İsteyenler http://guzellekozmetik.blogspot.com/2013/06/max-factor-colour-elixir-lipstick.html baka bilir:) Bendeki 827 Bewitching coral rengi.Kalıcılık çok başarılı diyebilirim.Üstelik yiyip içtikten sonra dudakta çok hoş bir renk kalıyor ve siz silmedikçe çıkmıyor.Kokusu var ama tabi ki dudakta hissedilmiyor.Yarı krem, yarı mat yapıda.Çizgilere dolma yapmadı ve dudaktaki görünümü çok güzel, çekici.Üstelik kış aylarında dudağı koruduğu söyleniyor.Bu da içeriğinde aloe, shea yağları olduğundan.Google turu yaptığımda 825 numara Pink Brundy rengini görüp çok beğendim ve almak niyetim var.




1 Ağustos 2014 Cuma

●BİTİRDİKLERİM●

Herkese mutlu geçen bir ay dilerim ağustosun ilk gününden:) Bakalım neler bitmiş.





BOURJOİS yeşil çay ve buzlu deodorant. Kokusu, koruması başarılı fakat çok çabuk bitiyor ve fiyatını pek ekonomik bulmuyorum.Çeşitleri değişik, ara sıra alıp denerim.
Üzerinde şirin, küçük ejderha bulunan şampuan kızımın.Çok güzel kokuyordu.Diğeri de yine ejderha resimli olan duş jeli.Kavunluydu ve ferah, harika kavun kokuyordu.

 Diğer pembeli de kayısı kokulu bir şampuan.Kızım seviyor kokusunu ama ben pek fazla beğenmedim şampuanda kayısı kokusunu.
Palmolive ısırganlı şampuan.Yağlı saçlara özel.Ablam kullandı bunu.Eh işte normal bir şampuan.Ve açıkçası pek yardımcı olmadı yağlanmaya karşı.
 Oriflame STUDİO ARTIST serisinden NUDE SUEDE isimli her makyaja uyan nude renkli güzel bir rujdu.Ablamındı ve sonuna geldi, bitirdi:)

 Flormar dip layner.Ohhh be sonunda bitti:) Project Pan e de eklemiştim.
 Mors kulak temizleme çubukları ve diğeri de ahududu ve naneli duş jeli.Harikaaa kokulu ve başarılı.
 Blogda da yazısı bulunan çooooook sevdiğim ORGANİC SHOP Çikolata lı body scrub.Ah üzüldüm bittiğine.Bu kadar güzel kokan bir ürün olamaz.Yine alınıcak mutlaka.
Oriflame SUN ZONE güneşsiz bronzlaştırıcı yüz jeli.3 kez kullanmışımdır, tam bir hayal kırıklığı direk çöpe.Cildi de tutuncumsu hoş olmayan renge dönüştürüyor, üstelik leke leke yapıyor.
Classics ojeler.Kabus ojelermi deseydim yoksa? 3 katta rengini veren, kurumak nedir bilmeyen, beni çıldırtan ojeler.Bunlar da çöpe bay bay.
 Şimdilik bu kadar:) Sevgiler hepinize♥