31 Temmuz 2013 Çarşamba

ORIFLAME ALISVERIS #1

Bu gun sizlere temmuzun ortalarinda yaptigim oriflame alisverisimi paylasmak istiyorum.Bunlar icin ayrica post hazirlarim vakit buldukca.Size de iyi alisverisler.

BU RIMEL YENI CIKTI.YAZISINI YAZMAYI DUSUNUYORUM.
SUN ZONE orta korumali gunesh losyonu.
MAXI LIPP GLOSS BU COK GUZEL 20 DK.DOLGUNLUK VERIYOR.
SUN ZONE yuz icin bronzlastirici
Bu ZEHRAM icin. OPTIFRESH dish macunu

29 Temmuz 2013 Pazartesi

BITIRDIKLERIM - TEMMUZ AYI

Neredeyse 3 hafta oldu yazmayali. Temmuz ayi yogun geciyor.Ama bloglarada cok severek okudugum bitirdiklerim yazisinin ilkiyle buradayim. Aslinda pek bi sey bitirmedim.Malesef renkli kozmetik de.Ama sanirim cogumuz bundan sikayetci.Bundan sonra az-az bitirsem de yazip koymak istiyorum.Cunki evde cok biriktiginde rahatsiz oluyorum.BAKALIM NELER BITIRMISIM..1.NIVEA deodorant.Bu siyah-beyaz elbiseler icin olanlardan.Acikcasi pek begenmedim.Kokusu cok yogun.Boguyordu resmen.Ama terden iyi koruyor.2.BUBCHEN KINDER SHAMPOO bu kizimin Zehramin sampuani.Cok guzel kokusu,verdigi yumusaklik harika,Nedense alman urunlerine guveniyorum ben.3.GLISS KUR.sivi keratin.Bundan cok memnundum.Saclar kolay taranip aciliyor.Kokusu hafifdi.2 tane yine aldim.Onlar bundan degil baska seri.4.FRESH JUICE AVACADO&RICE MILK.Vitaminli oldugu yaziyor uzerinde.1 kere kullanimlik kaldi.Bende ekleyeyim dedim.Orta dercede bir dush kremiydi benim icin.Kokusu hafif, nemlendirmesi iyi bence.Cildi kurutmuyor.5.FABERLIC BEAUTY CAFE PORTAKAL VE CIKOLATA el kremi.Nefis,nefis,nefis.Bundan hep almayi dusunuyorum.Set halinde annem dogum gunumde hediye etmishti.BODY scrubi da bir harika.Banyo kopugu ve body mussu var.4 urunden olusuyor.Nemlendirmesi orta. ben en cok kokusuna hayranim.6.LOREAL DERMO EXPERTISE 3 etkili jel krem.Kuru hassas cilt icin.Uygun fiyata almishdim.Eh ishte.Sadece bir kac saatlik nemlendiriyor.Kokusu bunaltdi beni.agir kokusu var.7.GOHNSONS BABY islak mendil.Buyuk boy.Makyajimi ilk bunlarla siliyorum.Ama son zamanlarda yakmaya bashladi.Yapisini mi degistirmishlermi acaba.Simdilik bu kadaaaar.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

ilgimi cekenler #1



ISADORA.COM
Son aylarda hatta son gunlerde ilgimi cekenleri paylasmak istedim.ilk olarak ISA DORA TWIST-UO GLOSS STICK.MODELIN dudagindaki renk cok hoshuma gitti.Kismetse almak istiyorum.Ayrica 04 PINK LADY de harika renk.
GORSEL ISADORA.COM
BIR sonraki bu asaletli hanim DOLCE GABBANA ROSE THE ONE.Ben pek gul kokusu sevmem.Ama hayran kaldim kokuya resmen.Boyle buram buram narin bi gul kokusu bu.15 dk. sonra tende oyle guzel bir koku birakiyor ki.
.
GORSEL GOOGLE
Efendim... bir diger dikkat ceken urun ORIFLAME OPTIMALS CLEANSING MILK.kuru hassas ciltlere uygun temizleme sutu.Merak ediyorum temizleme sutum bitsin almayi planliyorum.
gorsel oriflame .tr

.

bu altin renkli guzellik de kalbimi calanlardan.LOREAL VOLUMINOUS MILLION LASHES.Maskaralar bitsin sirada bu var.
GORSEL GOOGLE
Bunlardan henuz bende yok ama gumush ve pembe tonu almak istiyorum hadi hayirlisi.
GORSEL GOOGLE

Temizleme sutu olur da tonik olmazmi ORIFLAME OPTIMALS SOOTHING TONER.Bu da kuru hassas ciltlere uygun.
GORSEL ORIFLAME TR

3 Temmuz 2013 Çarşamba

ORIFLAME MILK & HONEY besleyici göz kremi...

Bu kremin etkisine gerçekden inandim arkada.hlar.Gerçi göz çevremde bir sorun yok.Öyle bakim olsun diye sabah aksham uyguluyorum.Organik süt ve bal özleri içeriyormush.Daha önce bu serinin bir tek sampuanini kullanmisdim.Memnunmuydum eh ishte.Sadece verdigi yumushacik saçlardi.Evettt....ORIFLAME shöyle demish:cilt yogun biçimde nemli hiss edilir-%93, cilt aninda ishik saçanve canli bir görünüm kazanir%87, göz elastikiyeti gözle görülür biçimde artar%87.*30-45yash arasi kadinlar ile yürütülen tüketici testi..